Lokale producten
Lekker eten en drinken hoort bij een event. Onze keukenbrigade staat voor je klaar met buffetten, lunches, ontbijt, barbecues, shared dining of zelfs private dining alles op maat of als arrangement. Is je event wat groter? Dan zetten we in overleg foodtrucks in die passen in onze stijl.
Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kiezen wij voor lokale leveranciers en gebruiken wij huisgemaakte honing. Bekijk hieronder een aantal van onze lokale helden.
Vink fruitsappen
Kleurrijke sappen gemaakt van écht lekker fruit en bereid op ambachtelijk maar professionele wijze door lokaal fruitboerderij Vink.
Vino Veno
Alle wijnen die wij serveren zijn zorgvuldig geselecteerd en worden geleverd door onze lokale wijnleverancier Vino Veno.
Bakkerij Schaap
Onze broden komen van de lokale bakkerij Schaap, dé brood- en banketbakkerij van de Noordoostpolder.
Private dining mogelijkheden bij Netl
Vanaf 10 personen
Private dining in het Strandpaviljoen
Netl doet een voorstel voor een menu passend in het seizoen en houdt rekening met de wensen van de gast. Eventueel een menu geheel op maat? In overleg met onze chef is er heel veel mogelijk. Diner is inclusief amuse.
Opties aantal gangen:
3, 4 of 5 gangen, prijzen zijn op aanvraag
Dranken:
- Fles wijn wit, rosé of rood vanaf €25,- per fles
- Wijnarrangement per glas vanaf 6,- per glas
Kosten personeel: (minimale inzet 3 uur)
- Chefkok per uur á €35,-
- Bediening per uur á €25,-
Extra's:
- Zeeuwse oester á €3,50 per oester
- Brood met dips á €3,50 per persoon
- Papadum cracker met kruidendip á €5,50
- Netl's borrelplank á €12,50 per persoon
- Onbeperkt water (plat of bruisend) á €3,50 per persoon
- Friandises á €5,50 per persoon
- Tafelaankleding á €7,50 per persoon
(linnen) servet, bloemetjes, kaarsjes, uitwerking menu, tafelindeling met naam of tafel
Neem contact met ons op voor meer informatie.
Private dining in een van onze vier groepshotels
Netl doet een voorstel voor een menu passend in het seizoen en houdt rekening met de wensen van de gast. Eventueel een menu geheel op maat? In overleg met onze chef is er heel veel mogelijk. Diner is inclusief amuse.
Opties aantal gangen:
3, 4 of 5 gangen, prijzen zijn op aanvraag
Dranken:
- Fles wijn wit, rosé of rood vanaf €25,- per fles
- Wijnarrangement per glas vanaf 6,- per glas
Kosten personeel: (minimale inzet 3 uur)
- Chefkok per uur á €37,50
- Bediening per uur á €25,-
Vanaf 8 personen is er altijd bediening aanwezig om de gerechten uit te serveren, wijnen te schenken en de gastheer/vrouw rol te vervullen.
Cateringkosten: €150,-
Extra's:
- Zeeuwse oester á €3,50 per oester
- Brood met dips á €3,50 per persoon
- Papadum cracker met kruidendip á €5,50
- Netl's borrelplank á €12,50 per persoon
- Onbeperkt water (plat of bruisend) á €3,50 per persoon
- Friandises á €5,50 per persoon
- Tafelaankleding á €7,50 per persoon
(linnen) servet, bloemetjes, kaarsjes, uitwerking menu, tafelindeling met naam of tafel
Neem contact met ons op voor meer informatie.
Meer weten?
We stellen graag samen met jou de perfecte dag samen. Neem vrijblijvend contact op of vraag de informatiebrochure aan.
Bel: 0527 203043
Mail: events@netl.nl